Digitale registratie van reinigingen

Sewer Cleaning Solutions of afgekort SCS is de registratie tool om reinigingen aan riool objecten te registreren conform RibX. Door jaren lange ervaring in riool en kolken reinigingen en samen met feedback van proeven in de praktijk is er een applicatie tot stand gekomen die de spijker op zn kop slaat.

Met SCS is het mogelijk om snel, makkelijk en doeltreffend reinigingen aan leidingen, putten, kolken en lijngoten te registreren. Door SCS zoveel mogelijk zelf in te laten vullen blijft er niet veel over voor de reiniger om in te vullen. De gegevens die overblijven zijn in te vullen door een paar muisklikken of via het Touch screen.

RIBX LAST OF AANWINST?

Sommige bedrijven zien het registreren van rioolreinigen als een last “Op een tekening aankleuren en noteren werkt toch ook goed?” Uit ervaring is gebleken dat het digitaal registreren van riool of kolkreinigingen zeker voordelen bied. Met SCS kunt u met een muisklik dagrapporten genereren conform BRL. Ook het maken van afreken staten en stagnatie overzichten is een eitje. Als uw reinigers serieus registreren en foto’s maken en toevoegen aan stagnaties of registraties heeft u altijd alle data in handen van meer of minderwerk tot gereinigde meters per diameter en materiaal.