RIONS Riooltechniek overtuigd van voordelen van registratie van Rioolreinigingen

  • 0

RIONS Riooltechniek overtuigd van voordelen van registratie van Rioolreinigingen

Category : Nieuws

RIONS Riooltechniek uit Maastricht heeft het complete SCS pakket in gebruik genomen. RIONS gebruikt SCS op hun voertuigen voor de registratie van reinigingen aan Riolen, Putten, Kolken, Zandvangers en Lijngoten. Op kantoor gebruikt RIONS de SCS Office versie om klanten en projecten met gemak te beheren. Ook maken zij gebruik van de SCS Cloud om hun voertuigen onderling en de thuisbasis op de hoogte te houden van de voortgang van de werkzaamheden.

Voor de werkzaamheden die RIONS voor RD4 uitvoert heeft SCS een rechtstreekse upload connectie met de SCS Cloud van RD4 gemaakt zodat RIONS wekelijks moeiteloos de nieuwe gegevens aan hun opdrachtgever kan overhandigen.

Voor RIONS was de gebruiksvriendelijkheid en snelheid van registreren de doorslag gevende punten om te starten met het registreren van reinigingen volgens RibX. Ook het gemak van het genereren van dag en opleveringsrapporten is voor RIONS een verlichting in de administratieve werkzaamheden van de reinigers en kantoor personeel.


Leave a Reply