Opties

SCS heeft meerdere opties om uw werkzaamheden nog makkelijker te maken. Staat uw optie er niet bij neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

RAPPORTAGE

Via Rapportage kunt u van de ingevoerde gegevens met een paar klikken een duidelijke en complete Dagrapportage genereren die conform BRL opgesteld is.

Kies datums en voertuigen die u in het rapport wilt zien en klik op genereer, Alle gegevens die uw reinigers ingevoerd hebben staan er in, vervuiling, stagnatie, stort en gemaakte foto’s.

WERKVOORBEREIDING

Met de optie werkvoorbereiding kunt u voor aanvang van de werkzaamheden een uitgebreid werkplan maken. In de optie werkvoorbereiding legt u eventuele obstakels voor de uitvoering van te voren vast zodat u deze met uw opdrachtgever of mensen buiten kunt delen. Op deze manier is de kans op stagnaties minimaal. Koppel foto’s automatisch aan een waarneming zodat deze makkelijk en door iedereen te begrijpen is.

INVENTARISATIE

Via inventarisatie kunt u voor uw opdrachtgever rioolobjecten inventariseren. Voer meetgegevens is zoals grote van een put of de hoogte en lengte van een overstort muur. Na alle metingen gedaan te hebben maakt u in één klik een duidelijk rapport met de opgenomen gegevens en gemaakte foto’s per object.

RENOVATIE

De optie Renovatie is voor bedrijven die buiten reiniging werkzaamheden ook renovatie en/of reparatie werkzaamheden uitvoeren. In combinatie met beoordelen kunt u rechtstreeks vanaf inspectie gegevens reparaties aan leidingen of putten toevoegen. Stuur deze gegevens vervolgens naar uw reparatie ploeg en zij hebben alle benodigde gegevens om een reparatie uit te kunnen voeren. Als een reparatie uitgevoerd is geeft uw monteur dit aan in SCS en u weet direct welke reparaties er uitgevoerd zijn, niet kunnen of nog uitgevoerd moeten worden.

Ook is het mogelijk om met deze optie Liners aan te maken en inmeet protocollen aan strengen te koppelen zodat u deze gegevens ook via de optie Cloud met al uw monteurs kunt delen. Ook kunt u ‘Uitvoering’ koppelen aan Liners zodat u ook op afstand kunt zien of een Liner geplaatst is of niet.