SCS Versies

CLEANER

Deze versie wordt gebruikt op de voertuigen om de reinigingen te registreren. Ook is het mogelijk om werkopnames, Inventarisaties, Renovatie registraties of werkvoorbereidingen digitaal te doen.

INSPECTION

De SCS Inspection applicatie wordt gebruikt om video en foto opnames te maken vanuit het riool. Deze applicatie kan waarnemingen opslaan en exporteren volgens onderstaande rioolinspectie normen.

  • NEN 3399:2004 (Export SUF-RIB 2.1)
  • NEN 3399:2015 (RibX 1.3)
  • NEN EN 13508-2+A1:2011 (XML)
  • NEN EN 13508 Volgens leidraad visuele inspectie nieuwe stijl (01-2019) (RibX 1.4)
  • Overige normen op aanvraag mogelijk.

OFFICE

De Office licentie is de licentie die op kantoor gebruikt wordt. Met deze versie kunnen projecten op klant gescheiden worden en kunnen er planningen gemaakt worden om zo in een paar klikken verschillende projecten gemaakt kunnen worden tbv bijvoorbeeld meerdere kolken rondes.

VIEWER

SCS Viewer kunt u aanmaken vanuit office met deze versie van SCS kunt u al uw registraties als digitale rapportage aan uw klant geven. Het is zelfs mogelijk om de Viewer toegang te geven tot uw SCS Cloud zodat uw opdrachtgever bijna live mee kan kijken met de voortgang van de werkzaamheden.

BASIC

De Basic is een geheel uitgeklede versie van SCS en deze kan op aanvraag voor u aangemaakt worden. Deze versie wordt gebruikt als u extern voertuigen inhuurt die geen gebruik maken van SCS maar toch de reinigingen moeten registreren. Via de Basic versie kunnen wel registraties naar de Cloud gezonden worden maar hij kan zonder toestemming geen anderen projecten downloaden en inzien.